menu

Toe­passingen

Verbeter met iScreen als online assessment partner jouw HR thema's binnen de organisatie.

Neem contact op

 

 

header_toepassingen.png

 

 


Recruitment

De winst voor de organisatie gaat veel verder dan het beoordelen van kandidaten. De integratie van online assessment in het selectieproces maakt recruitment tijd- en kostenefficiënter, én de aanpak consistenter en meer gestandaardiseerd.

Lees verder

 

iScreen is hip en beweegt mee met de tijd en nieuwe trends. De helpdesk van iScreen is van zeer hoge kwaliteit. Kortom: iScreen biedt een waardevolle ondersteuning voor het voeren van een goed gesprek en passende nazorg.

Rob Bruins

Bruins Recruitment

 

 

 

Persoonlijk heb ik alle onderdelen als zeer positief ervaren. Ik had niet verwacht dat ik zo veel over mijzelf zou leren en ben dus positief verrast. Het was fijn om op sommige vlakken bevestiging te krijgen.

Anoniem

coaching traject 2021

 


Ontwikkeling & Coaching

Wie ben ik nu? Wat doe ik nu? Wat wil ik veranderen? Wat is mijn doel? En hoe bereik ik dat? Met iScreen als online assessmentpartner helpen wij bij al deze onderdelen. Het geeft een helder (zelf)inzicht, laat zien hoe een ‘beste versie’ er uit ziet, en voorziet in praktische input om dat te realiseren.

Lees verder

 

 

 

 

 

 


Loopbaan

Online assessment is een effectief middel om een nieuw en passend loopbaanperspectief te bepalen. Naast antwoord op de vragen ‘wie ben ik?', 'wat kan ik?' en 'wat wil ik?’ levert het ook de concrete stappen die een kandidaat of medewerker kan zetten om daar te komen.

Lees verder

 

De intrede van de talentenscan en kennismaking met iScreen zijn voor mij echt een verrijking geweest. Het is verreweg het leukste wat ik op HR-gebied heb gedaan. Het heeft daarnaast mijn inzicht in en begrip van andere mensen verbeterd.

Jolanda Bogaards

Voormalig HR adviseur IKNL

 

 

 

De online webapplicatie Wizard van iScreen is enorm gebruiksvriendelijk en professioneel. Dit maakt het voor ons mogelijk om in kort tijdsbestek veel personen te testen en hen verder te helpen bij het ontwikkelen van hun competenties. Wij ervaren al meer dan 15 jaar een uitstekende ondersteuning vanuit support en de psychologen.

Michel van Hesse

Directeur Sales Improvement Group

 


Duurzame inzetbaarheid

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers gemotiveerd en gezond blijven werken en met plezier naar hun werk gaan? Een belangrijk aspect ten aanzien van duurzame inzetbaarheid is de fit tussen werknemer en baan. 

Lees verder

 

 

 

 

 


Mobiliteit

In een mobiliteitsprogramma biedt online assessment zowel voor de organisatie als de medewerker grote voordelen. Enerzijds verlaagt het kosten en verhoogt het rendement en productiviteit. Anderzijds vergroot het de motivatie, betrokkenheid en binding.

Lees verder

 

Ik noem het zelf altijd “de champions-league onder de assessments”. En tot op heden, en meer dan 200 testen verder, heeft het ook nog altijd een kloppend en waarheidsgetrouw beeld gegeven.

Sander Notenboom

Managing Director - Annalise

 

 

 

Ik was niet op zoek naar een rapport met ‘voorgekauwde teksten’, maar vond het belangrijk om zelf kritisch te leren kijken naar de resultaten en hypotheses in gesprek met de kandidaat te toetsen. Dat heb ik gevonden in Online Assessment Partner.

Anoniem

Online assessment gebruiker sinds 2021

 


Leiderschap

Online assessment identificeert leiderschapskwaliteiten en potentiële leiderschapskwaliteiten. iScreen geeft als online assessmentpartner concrete handvatten voor verdere ontwikkeling van het potentieel.

Lees verder

 

 

 

 


Team Dynamiek

Het samenspel van persoonlijkheden. Hoe beïnvloedt men elkaar en wat is het effect? Het gaat over enthousiasme en energie, maar ook over botsingen en conflicten. Voor teams biedt online assessment inzicht in de dynamiek binnen het team en geeft daarmee input voor optimaal samenwerken.

Lees verder

 

De Talentscan heeft het mij veel makkelijker gemaakt om minder te oordelen en meer te beseffen dat er ook goede kanten zitten aan gedrag dat ik in eerste instantie niet zo waardeer. Ik kijk met veel meer compassie naar anderen. En de gesprekken met collega’s maar ook buiten werk hierover zijn altijd leuk en interessant.

Jolanda Bogaards

Voormalig HR adviseur IKNL

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze site te laten werken en u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteer alle" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies, of u kunt ze weigeren door op "Weiger alle" te klikken. Bekijk onze Privacy policy