Aan de slag!

Vandaag starten met online assessment in eigen beheer? Lees verder over wat je moet doen voordat je kunt beginnen of schrijf je direct in voor de training!

Schrijf je direct in!

 

 

header_aandeslag.png

Binnen 3 stappen op weg

lines_gears.png
Stap 1

Bepaal je pakket

Maak een keuze tussen het Professional- of Expert pakket. Lees onder Prijzen meer over de mogelijkheden of neem direct contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! 

Prijzen

Neem contact op

 

 

Stap 2

Volg de training

We bieden maandelijks een training aan om nieuwe gebruikers op te leiden in het interpreteren en terugkoppelen van online assessments. Expert gebruikers krijgen een halve dag extra training. 

De training bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Online voorbereiding, 3 uur
  • 1 dag training
  • 1/2 dag Expert training
    (alleen bij Expert pakket)
  • Online certificeringstoets

Schrijf je direct in voor de training

certificaat.png

 

 

laptop.png
Stap 3

Log in, en start!

Na de training krijg je een e-mail met een link om je account te activeren. Daarna kan je direct aan de slag met het uitnodigen van kandidaten.

Heb je hulp nodig? Wij zijn elke werkdag tussen 08.30 -17.00 uur bereikbaar om je te helpen.

Ik wil graag hulp

 

 

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze site te laten werken en u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteer alle" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies, of u kunt ze weigeren door op "Weiger alle" te klikken. Bekijk onze Privacy policy