Over ons

iScreen is jouw Online Assessment Partner.
Expert op het gebied van mens en werk, al sinds 1996.

 


Hét psychologisch bedrijfskundig adviesbureau

Typisch iScreen is

...onze positieve kijk op de mens. Ieder mens heeft talenten en kwaliteiten, waarin altijd uitgegaan wordt van mogelijkheden. We richten ons op het ontwikkelen van bewustzijn en stimuleren van eigenaarschap.

...het leveren van kwaliteit. Niet alleen in de ontwikkeling van onze vragenlijsten en tests maar ook in onze werkwijze en in onze trainingen voor gebruikers van ons gedachtengoed.

...het staan voor partnerschap. We luisteren naar de vraag en matchen ons aanbod hiermee. Je staat er niet alleen voor. Servicegerichtheid staat hoog in het vaandel; wij zijn er voor zowel inhoudelijke- als technische vragen. We helpen onze klanten graag in het bereiken van hun doelstellingen.

...het openstaan voor vernieuwing. We zijn continue in beweging en op zoek naar nieuwe manieren om mensen, teams en organisaties te helpen in hun ontwikkeling.

 

team.jpg tem_gek.jpg

 

 

 

 

 

Met gebruik van de Online Assessment Partner kan jij zelf aan de slag met onze persoonlijkheidsvragenlijsten en tests, in jouw eigen systeem omgeving. De Online Assessment Partner geeft jou de regie. Verrijk jouw organisatie, verbind de mensen die er werken, laat ze begrepen, betrokken en waardevol voelen. Dat motiveert ons en onze partners.

Het beste uit jezelf en jouw organisatie halen en met elkaar het verschil maken!

Als je meer wilt weten....

Bekijk onze Online assessment specialisten

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze site te laten werken en u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteer alle" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies, of u kunt ze weigeren door op "Weiger alle" te klikken. Bekijk onze Privacy policy