Systeem

Maak kennis met onze gebruikersvriendelijke en snelle online applicatie de Wizard; waarmee je eenvoudig online assessments uitzet, de resultaten inziet en méér!

 

 

header_systeem.png

Waarom ons systeem?

Drie redenen om voor ons systeem te kiezen. Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op

list

Eenvoudig

Met 3 klikken nodig je een kandidaat uit en de resultaten ontvang je direct na het afronden van de testafname in je inbox. 
tune

Compleet

Met 1 testafname heb je 1001 mogelijkheden! Maak gebruik van de standaard weergaven of pas het naar wens aan. Bepaal zelf welke competenties je in het rapport wilt zien en voeg een beschrijving of ontwikkeltips toe. 

emoji_objects

Intelligent

Het systeem laat jou niet vastlopen in een ingewikkelde berg aan tests, maar zet altijd voor jou de juiste standaard klaar.


Wat zijn de mogelijkheden

Klik hieronder op de onderdelen en je krijgt een sneak preview van de verschillende mogelijkheden in de Wizard.

Nieuwe testafname

Nodig een kandidaat uit voor een online assessment in drie stappen:

1. Vul de naam, het e-mailadres en opleidingsniveau in. Bepaal of de kandidaat en jij het rapport direct in de inbox ontvangen. 

2. Selecteer het gewenste rapport.

3. De uitnodiging met de juiste tekst staat klaar om verstuurd te worden. 

Kandidaten­overzicht

  • Vind hier een overzicht van alle kandidaten.
  • Bekijk de status van de testafname en download rapporten.
  • Bewerk een rapport, bijvoorbeeld om ontwikkeltips of een eigen tekst toe te voegen. 

Matchen

Meerdere kandidaten vergelijken met één competentieprofiel of, vice versa, één kandidaat afzetten tegen meerdere competentieprofielen. Met één klik een overzicht van al jouw kandidaten die matchen met een competentieprofiel voor een specifieke functie.

Competentie­profielen

Bepaal onder competentieprofielen welke competenties je graag terug wilt zien in het rapport of maak gebruik van de standaard weergaven die beschikbaar zijn. 

Groeps­profielen

Van meerdere personen krijg je een totaalbeeld d.m.v. een groepsprofiel. Dit wordt veel gebruikt om de samenwerking en communicatie binnen een team in beeld te brengen. De talenten, valkuilen en uitdagingen van ieder teamlid en de groep als geheel worden in beeld gebracht. 

360° Feedback

Vraag 360 graden feedback aan voor een kandidaat door één of meerdere feedbackgevers uit te nodigen. De feedbackontvanger kan zijn of haar zelfbeeld vergelijken met het beeld dat anderen van hem of haar hebben. 

Info

Hier vind je allerlei informatie die behulpzaam is bij het gebruik van de Wizard, bij het interpreteren van resultaten, info over vragenlijsten en handleidingen. Daarnaast vind je hier:

  • Brochures over alle vragenlijsten en testen.
  • De Ontwikkelwijzer; ontwikkeltips per competentie op alle opleidingsniveaus.
  • Veel gestelde vragen

Mijn Wizard

Dit is het centrale punt waar je informatie vindt over jouw account, zoals tarieven. Hier vind je ook een overzicht van verzonden uitnodigingen, heb je de mogelijkheid om e-mailtemplates op te stellen en vind je de berichtenbox van iScreen.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze site te laten werken en u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Accepteer alle" te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies, of u kunt ze weigeren door op "Weiger alle" te klikken. Bekijk onze Privacy policy